A WAY OF LIFE
Welkom op de site van RRC4x4 (BINNENKORT EEN NIEUWE WEBSITE)
Over ons .........
Introductie PDF Afdrukken E-mailadres

Ten tijde dat ik hiermee begon heeft het een half jaar geduurd voordat ik alle informatie had verzameld die nodig is om een eerlijk restauratie project te kunnen gaan starten. Omdat ik dit anderen wil besparen heb ik getracht "alle" informatie overzichtelijk op deze site te publiceren. Ik heb deze site met de grootst mogelijke zorg samengesteld maar wil benadrukken dat er veel uitzonderingen zijn die de regel bevestigen en mede daardoor is het onmogelijk om alle opties en uitzonderingen te benoemen. Als mij bekend wordt dat informatie moet worden aangepast zal ik dat onmiddelijk doen! Deze site kan je helpen een keus te maken om aan een eerlijk restauratieproject te beginnen of een goede Range Rover Classic aan te schaffen. Ik wil benadrukken dat de informatie op deze site met de grootst mogelijke zorg wordt gepubliceerd maar u kunt ons op geen enkele wijze aansprakelijk stellen voor welke (gevolg)schade dan ook. Als koper / lezer hebt u een onderzoeksplicht en voor alle juridische consequenties verwijs ik u naar de desbetreffende instanties zoals de RDW of de Douane.

Aan de andere kant wil ik het taboe dat er heerst en alle wilde verhalen die er de ronde doen relativeren (ik heb al zoveel verhalen gehoord die achteraf onjuist blijken te zijn). Want geen enkele instantie heeft er voordeel mee om moeilijk te doen over een RRC die eerlijk onder handen is genomen. Persoonlijk heb ik dan ook nooit problemen ondervonden maar ik zorg er persoonlijk wel voor dat ik binnen de eenderde - tweederde wetgeving blijf. Sommige nemen het risico en maken van bijvoorbeeld een 1973 klassieker een 4-deurs koets met een 3.9 EFI motor, ABS, enzovoort. Of je hier ooit problemen mee krijgt is nog maar de vraag maar de spreuk "wie het onderste uit de kan wil kan de deksel op zijn neus verwachten" is er niet voor niets. Je moet je goed laten adviseren en er gewoon aan beginnen. Het is fantastisch om een leuke RRC te rijden die belastingvrij is maar wel van alle electrische gemakken is voorzien. Laat je bij twijfel goed adviseren. Omdat het voor mij een hobby is zonder winstoogmerk kan ik je geheel vrijblijvend en objectief adviseren. B.v.k. per mail of telefonisch op maandag, donderdag of vrijdag tussen 19.00 en 20.00 uur.

Het resultaat wat je kunt bereiken als je een RRC goed aanpakt en onderhoud kun je zien op de foto's op deze site. Ik zal proberen met enige regelmaat (nieuwe) foto's te publiceren. Op deze manier blijft het de moeite waard om deze site te blijven bezoeken.

Succes....!

 

      

 
Artikelen bekeken hits : 294893