A WAY OF LIFE
Welkom op de site van RRC4x4 (BINNENKORT EEN NIEUWE WEBSITE)
Hemel weer strak PDF Afdrukken E-mailadres

Een veel voorkomend probleem bij een Range Rover is een hemel die hangt (door zakt). Dit wordt veroorzaakt doordat de lijm waarmee het doek is vastgelijmd op een kartonachtige hemel los laat. Dit euvel is éénvoudig te verhelpen.

Schroef de zonneklep, de interieurverlichting (voor en achter), de handvaten (voor en achter aan het dak) en de boxen (achter in de hemel) los. Achter t.h.v. van de achterramen zitten ook nog twee pluggen die de hemel aan het dak bevestigen. Als je dit allemaal hebt verwijderd zit de hemel helemaal los en kun je de hemel voorzichtig met enige behendigheid via de achterklap in zijn geheel verwijderen.

Trek het doek voorzichtig los van de kartonachtige hemel. Als je het doek hebt verwijderd van de hemel kun je dit gebruiken als maat voor het nieuwe doek. Knip het nieuwe doek op maat. Om uw hemel weer strak tegen het dak te kunnen krijgen kunt u het beste spuitlijm MPAC 20 fast drying van BELU (zie www.belu.nl) gebruiken. Deze textiellijm wordt veel gebruikt in de automobielindustrie en hecht zeer goed en is gemakkelijk gelijkmatig te verdelen zodat u bobbels en vouwen kunt voorkomen. Voor meer productinfo verwijs ik u naar de website Belu. Begin in het midden met het aandrukken van het doek en werk dan naar alle kanten. Op het laatst vouwt u het overtollige doek om de rand. U kunt weer beginnen met het monteren van de hemel.

 

Boven ziet u een hemel waarvan het doek is verwijderd. Je kunt de foam nog zien zitten. Dit kun je gemakkelijk verwijderen met een stofzuiger. Zorg er voor dat de hemel weer helemaal glad is anders zie je straks bobbels in het doek. Het is ook belangrijk om de spuitlijm gelijkmatig te verdelen. Succes!

AKTIE>>>AKTIE>>>AKTIE>>>AKTIE>>>  WIJ LEVEREREN IN VERSCHILLENDE KLEUREN HEMELBEKLEDING (140 cm breed)

PRIJS: 199,- incl. 2 spuitbussen (500ml per stuk) MPAC 20A spuitlijm. (kan ook verzonden worden) (250 cm. lang en 140 cm. breed, geschikt voor range rover classic)

Tevens los verkrijgbaar MPAC 20A spuitlijm van belu. 500 ML prijs: € 27,50 (je hebt circa 1 liter lijm nodig = 2 spuitbussen) Als je het zeer onvoordelig gebruikt bestaat de kans dat je drie spuitbussen nodig hebt.

Kleuren zijn: licht grijs - grijs - donkergrijs en licht beige, beige en zwart.

Voor een zeer exclusieve uitstraling leveren wij ook de originele hemelbekleding van een Audi A7 nettricot met 2 mm foam op de rug, kleur licht grijs! Zie onderstaande foto's.

  


 

 
Artikelen bekeken hits : 294897